Werken bij

Samen Kinderopvang
 • Samen kinderopvang is ontstaan uit een samenwerking tussen Kind & Co en Ludens kinderopvang. Een aantal voormalig peutercentra van Spelenderwijs zijn door Samen kinderopvang overgenomen. Via onderstaande links wordt je doorgestuurd naar de website van Kind & Co voor meer informatie. 

  VE-coach (20 – 24 uur)

  Houd je van anderen inspireren en ondersteunen met jouw kennis van voorschoolse educatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je gaat aan de slag met het verhogen van de educatieve kwaliteit van onze pedagogisch medewerkers en daarmee de kwaliteit van de dienstverlening aan VE-kinderen.

  Ga naar de vacature

  Pedagogisch medewerker VE peutergroep De Gagel (32–36 uur)

  Word jij onze nieuwe tijdelijke collega op VE peutergroep De Gagel in Utrecht? Als je bij Kind & Co/Samen kinderopvang werkt betekent dat gezelligheid, persoonlijke ontwikkeling en een stabiele werkomgeving. We vinden het belangrijk dat je plezier hebt! 

  Ga naar de vacature

  Pedagogisch medewerker VE peutergroepen Utrecht (21 uur)

  Word jij onze nieuwe collega op verschillende peutergroepen in Utrecht? Als je bij Kind & Co/Samen kinderopvang werkt betekent dat gezelligheid, persoonlijke ontwikkeling en een stabiele werkomgeving. We vinden het belangrijk dat je plezier hebt! 

  Ga naar de vacature

  Pedagogisch medewerker VE peutercentrum Parkwijck (27 uur)

  Word jij onze nieuwe collega op VE peutercentrum Parkwijck in Utrecht? Als je bij Kind & Co/Samen kinderopvang werkt betekent dat gezelligheid, persoonlijke ontwikkeling en een stabiele werkomgeving. We vinden het belangrijk dat je plezier hebt! 

  Ga naar de vacature

Vragen?

Heeft u vragen over Samen Kinderopvang? Bel of mail naar
samenkinderopvang@kmnkindenco.nl

030 600 47 50
Ontwikkeling
De onderstaande ontwikkelingsgebieden krijgen gedurende het dagdeel de aandacht:
 • Spraak- en taal ontwikkeling
 • Cognitieve ontwikkeling
 • Sociaal-emotionele ontwikkeling en zelfredzaamheid
 • Voorbereiding leesonderwijs
 • Teken- en spelontwikkeling
 • Motorische ontwikkeling