Peuteropvang Parkwijck

Samen Kinderopvang
 • Peuteropvang Parkwijck

  Peuteropvang Parkwijck is een bijzonder mooie locatie met veel nieuw ontwikkelingsmateriaal. Wij bieden een stimulerende speelomgeving voor uw kind. Er is een zandbak, watertafel, poppenhoek, bouwhoek, speelgoed waarmee uw kind kan fantaseren en samenspelen. Onze peuters moeten ook lekker kunnen experimenteren met verf, klei, plakmateriaal en tekenspullen. Het gaat daarbij niet om een prachtig resultaat maar om de eigen activiteit van het kind op niveau.

  Peuteropvang Parkwijck biedt voornamelijk een professionele aanvulling op de opvoeding thuis en heeft als functie uw kind optimale ontwikkelingskansen te bieden. Wij onderhouden dan ook graag nauw contact met ouders door middel van de koffieochtenden en ouderbetrokkenheid.

  Taal is van groot belang voor de verdere ontwikkeling van iedere peuter. Daarom wordt de taalontwikkeling o.a. gestimuleerd door gebruik te maken van de taalprogramma’s van Uk & Puk. Peuteropvang Parkwijck werkt ook met een vreedzaam programma. Kinderen mogen zich gehoord en gezien voelen, ze krijgen een stem en kinderen leren wat het betekent om een “democratisch burger” te zijn; ze mogen ervaren dat het uitmaakt dat ze er zijn en dat ze er toe doen. Ieder kind is Uniek!

  Wilt u zelf eens ervaren hoe het bij ons is of zou u graag eens een beetje van de sfeer willen proeven dan bent u van harte welkom.

  De basisschool

  De doorgaande lijn naar de basisschool is belangrijk voor uw kind.
  Wij werken nauw samen en overleggen over het programma en het pedagogisch beleid. 
  De meeste kinderen stromen door naar basisschool Al Arqam​​.

  Onze beide dochters zijn met veel plezier naar de peuterspeelzaal in Parkwijk gegaan. Een heerlijke gang met fietsjes en een fijne grote groepsruimte. Het is een goede voorbereiding voor de volgende grote stap: de basisschool. En voor ons ouders was het fijn dat de begeleidsters over genoeg kunde beschikten en altijd open stonden voor een gesprekje over onze dochter.

  — Peter Hoogkamer

Adresgegevens

Eerste Oosterparklaan 88
3544 AK Utrecht
Tel: 06- 10 99 44 29
LRK: 427666971
parkwijk@spelenderwijsutrecht.nl


Openingstijden

Groep De Rupsen

maandag 08:15 – 12:15 uur
dinsdag 12:45 – 16.45 uur
donderdag 12:45 – 16.45 uur
vrijdag 08:15 – 12:15 uur


Groep De Bloementuin 

maandag 12:45 – 16.45 uur
dinsdag 08:15 – 12:15 uur
woensdag 08:15 – 12:15 uur
donderdag 08:15 – 12:15 uur