Peuteropvang Oog in Al

Samen Kinderopvang
 • Peuteropvang Oog in Al

  Peuteropvangm Oog in Al is een uniek peutercentrum op een uniek plekje!

  Wij willen in onze speelgroepen een warme en uitnodigende sfeer bieden, waarin de kinderen zich al spelend veelzijdig kunnen ontwikkelen. Wij verzorgen een evenwichtig ochtendprogramma, waarin actie en rust, vrije en gezamenlijke activiteiten elkaar afwisselen.
  Een belangrijke inspiratiebron voor de activiteiten, de verhaaltjes en de aankleding van de lokalen vinden we in de natuur, de seizoenen en de feesten van het jaar. In ieder lokaal is er een seizoenentafel, waar de peuters kunnen zien en beleven wat het jaargetijde biedt.

  De peuteropvang is gevestigd in een vrijstaand gebouwtje op een binnenterrein, te midden van veel groen en moestuintjes. Buiten zijn er twee pleintjes met zandbakken en speeltoestellen, maar er is bovendien een prachtige, groene tuin voor de peuters! Een hut, een heuveltje, een klimboom met een schommel, een appelboompje…hier kunnen peuters heerlijk spelen en ontdekken. In het gebouw valt de gezellige, warme inrichting van de twee speelzalen meteen op: zachte kleuren, sfeervolle verlichting, uitnodigende speelhoekjes en speelgoed van natuurlijke materialen. In de gemengde groepen kunnen kinderen samen spelen, groeien en leren.

  Ouders zijn van harte welkom bij onze peuteropvang. Wij willen graag samenwerken met ouders waarbij de dialoog het uitgangspunt is om in gesprek te gaan over de ontwikkeling van het kind en de wederzijdse verwachtingen over de samenwerking. Ouders worden actief betrokken; als hulpouder, bij de spel-inloop aan het begin van de ochtend, bij ouderbijeenkomsten, als zeer gewaardeerde hulp bij allerlei klusjes. Daarnaast bieden wij ouders de mogelijkheid hun talent in te zetten voor het peutercentrum.

  Peutercentrum Oog in Al is al 42 jaar een fijne, vertrouwde en professionele plek voor alle peuters.

  De basisschool

  De doorgaande lijn naar de basisschool is belangrijk voor uw kind.
  Wij werken nauw samen en overleggen over het programma en het pedagogisch beleid.

Adresgegevens

Petristraat 2a
3533SW Utrecht
Tel: 06 – 13 13 10 61
LRK: 984920006
ooginal@spelenderwijsutrecht.nl


Openingstijden

Groep Kabouterbos

maandag 08:30 – 12:30 uur
dinsdag 08:30 – 12:30 uur
donderdag 08:30 – 12:30 uur
vrijdag 08:30 – 12:30 uur


Groep Sprookjesbos

maandag 08:30 – 12:30 uur
dinsdag 08:30 – 12:30 uur
donderdag 08:30 – 12:30 uur
vrijdag 08:30 – 12:30 uur