Peuteropvang Dreumes Dribbel

Samen Kinderopvang
 • Peuteropvang Dreumes Dribbel

  Peuteropvang Dreumes Dribbel ligt midden in de wijk Oog in Al. Kent u een school in Nederland waar een brug over heen gaat? Nee? Kom dan snel eens bij ons kijken! Samen met OBS Oog in Al zijn wij in mei 2016 verhuisd naar de school met een fietspad op ons dak!

  Peuteropvang Dreumes Dribbel is een fijne speelplek voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar oud. Het is een leuke, uitdagende plek met deskundige leiding. De peuters leren bij ons samen spelen, samen met andere kinderen liedjes zingen, spelletjes doen, knutselen, verhalen vertellen en naar elkaar luisteren.

  Wij willen in onze peuteropvang een warme en uitnodigende sfeer bieden, waarin de kinderen zich al spelend veelzijdig kunnen ontwikkelen. Wij verzorgen een evenwichtig ochtendprogramma, waarin actie en rust, vrije en gezamenlijke activiteiten elkaar afwisselen. Onze inspiratie halen we uit de thema’s waar mee gewerkt wordt. Deze thema’s zijn af te leiden aan de hand van seizoenen, feesten of behoeften van de kinderen. Het lokaal wordt aangepast aan het thema waar mee gewerkt wordt.

  De basisschool

  De doorgaande lijn naar de basisschool is belangrijk voor uw kind. Wij werken nauw samen en overleggen over het programma en het pedagogisch beleid.

  Met veel plezier gingen onze twee oudsten, gaat nummer drie en zal ook onze jongste naar de Dreumes Dribbel gaan. Dreumes dribbel staat voor vaste, vertrouwde gezichten met kennis van zaken. De ochtend is gestructureerd met vaste momenten. De “lesjes” worden goed voorbereid, want telkens komen er weer leuke knutselwerkjes mee naar huis. De nieuwe locatie is geweldig; het is er schoon, rustig, veilig. Wij zijn als ouders al jarenlang (4,5 jaar!) tevreden.

  — Syl en Ivar Pel

Adresgegevens

Victor Hugoplantsoen 34
3533 CJ Utrecht
Tel: 06 – 52 31 83 94
LRK: 686836169
dreumesdribbel@spelenderwijsutrecht.nl


Openingstijden
maandag 08:30 – 13:50 uur
dinsdag 08:30 – 13:50 uur
donderdag 08:30 – 13:50 uur